Prva eko tržnica u gradu Krku

Dana 07.04.2018. sa početkom u 09:00 na prostoru iznad krušije u Krku (oko kipa Pralje) održati će se prva ekološka tržnica.

0
680
Eko tržnica

Dana 07.04.2018. sa početkom u 09:00 na prostoru iznad krušije u Krku (oko kipa Pralje) održati će se prva ekološka tržnica. (do cca 14:00) Ekološku tržnicu organizira udruga Progres Krk kojoj je cilj promovirati ekološki uzgoj hrane i ekološki certificirane proizvode. U budućnosti planiramo promovirati na ovakav način i autohtone proizvode sa područja Primorsko-goranske županije.
Tako će se ovaj put na tržnici moći pronaći ekološki med, aronija i njene prerađevine, voće povrće i prerađevine istog, mliječni proizvodi, sirevi, suhomesnati proizvodi, žitarice i razna brašna, gotovi pekarski proizvodi, ekološki namazi, veganski proizvodi, jabučni ocat, razna tjestenina, bučino ulje i brojni drugi.

Izlagači:
OPG Mičić eko med
OPG Brolih aronija i prerađevine
OPG Loboda voće povrće i prerađevine
OPG Žgajner mlječni proizvodi sirevi voćni jogurti i suhomesnati proizvodi
OPG Krušvar žitarice i razna brašna
Pekarski obrt Demetra pekarski proizvodi
OPG Smid ekološki namazi senf i jabučni ocat
Zelena doo veganski proizvodi l
OPG Sokić razna tjestenina i medveđi luk
OPG Andreja Petrović bučino ulje
OPG Prenc brašna od konoplje

Gradom Krkom u subotu vlada civilni sektor koji uz ekološku tržnicu,  11. po redu Drobnica fest kojim udruga Drobnica slavi 15 godina postojanja,  predstavlja i  večernji koncert bendova Belfast Food i Beatles revival band koji organizira udruga Kreativni Krk. Svi su pozvani na dobru nabavu, nagradu,  edukaciju i zabavu.

Vidimo se!

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here