Women in Finance – Projekt financijskog opismenjavanja žena – Prikupljanje iskaza interesa za sudjelovanje na radionicama

0
513

Projekt je usmjeren na poboljšanje financijske pismenosti žena poduzetnica i onih koje to žele postati. Osim toga, cilj je i potaknuti osnivanje novih poduzeća, povećati stopu preživljavanja postojećih te potaknuti njihov razvoj.
Step Ri će, u razdoblju od svibnja do studenog 2018., organizirati po četiri radionice u pet hrvatskih gradova prema sljedećem rasporedu:
Grad Krk – mjesec svibanj
Grad Delnice – mjesec lipanj
Grad Vrbovsko – mjesec rujan
Grad Buzet – mjesec listopad
Grad Novi Vinodolski – mjesec studeni
Radionice su besplatne zahvaljujući potpori Veleposlanstva SAD-a u Zagrebu.
Projekt završava WIF Meetup-om koji će se održati u Rijeci u prosincu 2018. Na WIF Meetup-u će biti predstavljeni rezultati projekta, najbolje prakse iz SADa vezane za poticanje ženskog poduzetništva te će biti organizirana zasebna sesija namijenjena B2B sastancima.
Step Ri je, putem obrasca, omogućio slanje iskaza interesa za sudjelovanje na radionicama. Ispunjavanjem obrasca i odabirom grada u kojem želite pohađati radionice, osigurat ćete si pravovremenu obavijest o otvaranju prijava za odabrani grad (iskazom interesa nije moguće rezervirati mjesto na radionici već samo osigurati pravovremenu obavijest o otvaranju prijava).
Iskazi interesa će se zaprimati:
do 7. svibnja 2018. godine. za Grad Krk
do 31. svibnja 2018. godine za grad Delnice
do 31. kolovoza 2018. godine za Grad Vrbovsko
do 30. rujna 2018. godine za Grad Buzet
do 31. listopada 2018. godine za Grad Novi Vinodolski
Više informacija o samom projektu na http://www.step.uniri.hr/portfolio/women-in-finance/, Facebook stranici @WIF.WomenInFinance te na Instagramu wif.womeninfinance.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here