Krk: Best of Studio Smijeha

Prvi put u Gradu Krku gostuju Goran Vinčić, Marko Dejanović, Tihomir Paravina i Admir Šećkanović, komičari jedinog comedy kluba u regiji, zagrebačkog Studija Smijeha.

0
478

Prvi put u Gradu Krku gostuju Goran Vinčić, Marko Dejanović, Tihomir Paravina i Admir Šećkanović, komičari jedinog comedy kluba u regiji, zagrebačkog Studija Smijeha. Pripremili su svoje najbolje fore, s kojima će vam sigurno izazvati bol u trbušnim mišićima.

Predstava je to za staro i mlado, ali ne premlado – dužni smo upozoriti kako su šale samo za one starije od 16 godina, ako se mlađi smiju pričama o seksu, stilu izražavanja bez trunka cenzure i upornom zabadanju nosa u tabu teme, ako se mlađi od 16 tome smiju, onda se njihovi roditelji ljute.

U subotu 27. listopada u Veliku vijećnicu Grada Krka uz organizatorsku pomoć udruge Kreativni Krk dolaze voditelj večeri Goran Vinčić, najnoviji član standardne postave kluba Studio Smijeha Admir Adi Šećkanović, veteran pomaknutog humora Tihomir Paravina fani fejs i dežurni Bosanac Marko Dejanović. Očekuje vas oko sat i četrdeset minuta smijeha i zaboravljanja na sve probleme svakodnevnice.

ULAZNICA – 40 kn

Rezervirati se mogu u inbox udruge Kreativni Krk, a prodavati će se sat vremena prije same predstave na ulazu u vijećnicu. Rezerviranje se preporuča, kako ne bi ostali bez ulaznice zbog ograničenog broja mjesta u samoj vijećnici.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime