Fotografski projekt Srđana Hulaka “Mali Princ” – dobio krunu u formi knjige

0
39
Izvor: grad-krk.hr / Srđan Hulak

Osam godina nakon najpoznatije fotografije iz serije Mali Princ, znani krčki fotograf Srđan Hulak, u vlastitoj je nakladi objavio knjigu Moj Mali Princ posvećenu projektu u čijem je fokusu upravo odrastanje sina mu Vanira, i koju zaista može(mo) smatrati njegovom krunom!

Ova knjiga, ističe Hulak, imala je za svrhu ne samo dokumentirati taj put već i ispričati ga drugima. Knjiga je napisana kao veliko hvala svima koji su im pomogli na njihovom putu. Najveća im je želja da knjigu pročita sa razumijevanjem i sam Vanir te da bude ponosan na sebe. 

“Ova knjiga je knjiga sjećanja i priča iza fotografija koje ga prate kroz život. Knjiga koja svim ljudima u našim životima govori hvala jer vas ima mnogo! Bez vas Vanir ne bi uspio!

Sama realizacija knjige bila je motivirana s dva motiva:

  • većina ovih knjiga biti će podijeljenja kao zahvala svima koji su Vaniru i nama pomogli kako bi Vanir danas bio sretno i prihvaćeno dijete
  • moja je velika želja da Vanir pročitata ovu knjigu s razumijevanjem i osjeti – ponos!“, napisao je Hulak.

Knjigu je moguće nabaviti u izravnom kontaktu s autorom, i to putem kontakt podataka dostupnih na njegovoj internetskoj stranici ili Facebook profilu.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime