Obavijest o održavanju okućnica na području Grada Krka

0
173

Obavještavaju se stanovnici Grada Krka na obvezu održavanja okućnica koje graniče s javnom površinom da iste održavaju tako da:

1) uređuju okućnice, uklanjanju raslinje (travu i granje) na okućnici kao i granje koje prelazi na javnu površinu preko ogradnog zida i na taj način ometa korištenje javne površine pješacima, vozilima ili zaklanja rasvjetna tijela/prometnu signalizaciju;

2) uklone sav otpad koji nastane rezanjem raslinja i da kontinuirano održavaju urednima svoje okućnice. Napominjemo da su otpad koji nastane rezanjem raslinja građani u mogućnosti zbrinuti na dva načina: besplatnim odvozom od strane tvrtke Ponikve eko otok Krk, uz prethodnu najavu i dogovor detalja oko odvoza, na broj telefona 051/654-600 ili samostalnim odvozom na reciklažno dvorište tzv. POSAM u gradu Krku u Vršanskoj ulici (preko puta trgovačkog centra Plodine). 

Nadamo se da je uredna okućnica u našem zajedničkom interesu i da Komunalno redarstvo neće trebati posezati za prekršajnim nalogom u iznosu od 1.000,00 kuna za fizičke osobe ili 10.000,00 kuna za pravne osobe kad se utvrdi da vlasnik zemljišta nije postupio sukladno s točkom 1. ili 2. ove obavijesti.

Prilozi: Letak [.pdf]

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime