Dani otvorenih vrata Srednje škole Hrvatski kralj Zvonimir, Krk

Pomoć pri odabiru budućeg zanimanja učenicima osnovnih škola - pozvani su svi učenici osmih razreda i njihovi roditelji na Dan otvorenih vrata Škole u utorak 20. veljače 2018. od 15 do 19 sati.

0
1178
Izvor: Facebook / Srednja škola Hrvatski kralj Zvonimir

HODOGRAM

15.00 – 19.00 razgledavanje školskog prostora i učionica, predstavljanje obrazovnih programa i projekata Srednje škole Hrvatski kralj Zvonimir

17.00 Otvoreno Vijeće roditelja

Školski vremeplov – putovanje kroz projekte i događanja u tekućoj školskoj godini

Radionica prof. Karmen Dunato Pavičić – Upravljanje vremenom

Roditelji roditeljima – druženje sadašnjih i budućih roditelja učenika naše škole i razmjena iskustava

 

Dan otvorenih vrata zajednički je projekt svih nastavnika, učenika i stručnih suradnika škole, a cilj ovog tradicionalnog događanja je uvesti buduće učenike u svijet srednje škole i prilika da budući učenici i njihovi roditelji upoznaju prostor, opremu i način rada škole te se upoznaju s uspjesima i postignućima naših učenika i nastavnika.

Učenicima i njihovim roditeljima tom će prilikom biti predstavljeni programi – opća gimnazija, hotelijersko-turistički program, ekonomski program, ugostitelj (kuhar, konobar) te strojarska zanimanja. Budući srednjoškolci moći će razgledati specijalizirane učionice i nazočiti prezentacijama nastavnika, a moći će razgovarati s ravnateljicom, svim predmetnim nastavnicima i stručnim suradnicima te saznati sve što ih zanima o jedinoj srednjoj školi na otoku Krku.

Školovanje u krčkoj srednjoj školi nudi brojne pogodnosti; blizina kuće, besplatan prijevoz, briga i nadzor nad učenicima, odlična suradnja s roditeljima te stručna pomoć u rješavanju učeničkih problema, brojni projekti i aktivnosti u kojima učenici mogu pokazati i razvijati svoje talente i sposobnosti. Odlično opremljene učionice, stručno osposobljeni kadar te kvalitetno obrazovanje o čemu svjedoče rezultati naših učenika koje pratimo i po završetku srednjoškolskog obrazovanja, čine ovu srednju školu suvremenom školom.

Sve obavijesti i novosti vezane uz školu, poput projekata i aktivnosti u kojima aktivno sudjeluju mnogi učenici naše škole, pratite na mrežnoj stranici i Facebook stranici Srednje škole Hrvatski kralj Zvonimir, Krk .