Frankopanu dodijeljeno priznanje za najuspješniji školski sportski kolektiv

0
756

Nedavno, u gradu Bakru, održanom svečanošću, posve primjereno, zaokružena je još jedna uspješna sportska godina. Naime, u tamošnjem Domu kulture Matija Mažić pred punim auditorijem sportaša, sportskih djelatnika i ostalih zaljubljenika u sport, podijeljene su nagrade za 19 pojedinačnih te 12 ekipnih ostvarenja u čak 20 sportova.

Proglašenju najuspješnijih sportaša Primorsko-goranske županije u 2017. godini tako su, pored ostalih, nazočili primorsko-goranski župan Zlatko Komadina, gradonačelnik Grada Bakra Tomislav Klarić, pomoćnik glavnog tajnika Hrvatskog olimpijskog odbora za programe lokalnog sporta Siniša Krajač, ravnatelj Hrvatske olimpijske akademije Saša Ceraj, pročelnik Upravnog odjela za kulturu, sport i tehničku kulturu Primorsko-goranske županije Valerij Jurešić te predsjednik Odbora za sport i tehničku kulturu Dejan Caput.

Među nagrađenim sportašima i ekipama svoje je mjesto zaslužilo i Školsko sportsko društvo Frankopan, koje, pod sigurnim vodstvom trenera Lea Brnabića, djeluje u okrilju Osnovne škole Fran Krsto Frankopan Krk, a kojem je pripalo priznanje za najuspješniji školski sportski kolektiv u kategoriji osnovnih škola. Ovu, svakako zavidnu nagradu u prvom su redu izvojevali kao županijski prvaci u judu i atleci, ali i zbog tri plasmana na državno prvenstvo školskih sportskih društva upravo u ta dva sporta, kao i zbog plasmana u poluzavršnicu državnog prvenstva školskih sportskih društva u košarci.

Popisu svih nagrađenih sportaša i sportskih djelatnika možete pristupiti: ovdje.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime