Dostava domaće hrane na otok Krk

Finotekina specifičnost je što voće i povrće ne skladištimo već funkcioniramo po principu „s polja na stol u roku 24h“. To doslovce znači da neko voće ili povrće koje upravo sada dok ovo čitate raste u nečijem vrtu u Hrvatskoj, a već sutra je paket s proizvodima dostavljen na Vaš kućni prag na otoku Krku.

0
1396

Na Finoteka.com stranici sami pronađite OPG-ove čije proizvode bi željeli naručiti i direktno bez posrednika stupite s njima u kontakt i dogovorite narudžbu hrane. U bazi se nalazi i 326 međimurskih proizvođača hrane. Ako želite biti malo komforniji, u online shopu FinotekaDostava.com nalaze se odabrani proizvodi za dostavu, odaberite ih i ubacite u košaricu za plaćanje i dostavu na kućnu adresu.

Na stranici www.FinotekaDostava.com kupci iz Hrvatske, Slovenije, Austrije i Belgije na svoj kućni prag naručuju vrhunske proizvode hrvatskih OPG-ova. Naručeni proizvodi svježi i pažljivo upakirani dostavljaju se na tražene adrese izravno iz Hrvatske.

Finotekina specifičnost je što voće i povrće ne skladištimo već funkcioniramo po principu „s polja na stol u roku 24h“. To doslovce znači da neko voće ili povrće koje upravo sada dok ovo čitate raste u nečijem vrtu u Hrvatskoj, a već sutra je paket s proizvodima dostavljen na Vaš kućni prag na otoku Krku.

Naša je dostava jednako kvalitetna na otocima kao i na kopnu. Kvaliteta usluge, odnosno brzina dostave jednaka je neovisno živite li u gradu ili možda u najudaljenijem mjestašcu. Također, svi naši paketi s voćem i povrćem stižu u roku 24h od berbe!