30 polaznika sudjelovalo u četvrtom izdanju krčkog Activity fitness campa

0
529

Ovogodišnji, četvrti po redu Activity finess campizmeđu 18. i 20. rujna 2020. godine, održan je u prekrasnom ambijentu nadomak mora, točnije na otvorenom vježbalištu Centra aktivnosti Krk. Inače, Activity fitness camp jedini je hrvatski kamp takvog tipa koji okuplja vježbače, renomirane trenere i vrhunske predavače iz svijeta fitnessa i crossfita, a namijenjen je svim vježbačima neovisno o njihovoj fizičkoj spremi.

Dosad najbrojnije izdanje kampa okupilo je 30 polaznika koji su tijekom tri dana istinski uživali u bogatom programu kojeg su za njih priredili organizatori: Igor HrastSanjin i Eva CrnkovićDamjan Marković Antonija Zorić. U sklopu programskih aktivnosti tako je održano osam treninga, devet predavanja i radionica, s time da je posljednjeg dana druženje zaključeno izletom brodom na otok Sv. Grgur.

Svoja teorijska i praktična znanja sudionicima su prenosili poznati sportaši i treneri od kojih svakako treba izdvojiti magistara kineziologije, osobnog trener i predavača na zagrebačkom učilištu Magistra Zdenka Klarića koji je poučavao o tehnikama disanja, zatim vlasnika i glavnog instruktora u Guerilla Kettlebellu Sašu Rajnovića koji je sudionike uputio u tehnike pravilnog izvođenja vježbi s kettlebellom te aktualnog državnog prvaka u powerliftingu u kategoriji open do 83 kg Williama Vičevića kojem je povjereno održavanje predavanja i treninga motiviranih tehnikama powerliftinga.

Ovaj zaista aktivni vikend, zadovoljno priznaje organizacijski tim, obilježio je timski duh, mnoštvo pozitivne energije i zarazni entuzijazam svih sudionika.

Sponzori ovogodišnjeg programa bili su: Dukat koji je sudionicima omogućio uživanje u DukatFit proizvodima, Oxygen tech koji se pobrino za izradu internetske stranice događanja te Sportski centar Active. Za sljedeću godinu organizatori već najavljuju još sadržajniji program petog, jubilarnog Activity finess campa.

Izvor: grad-krk.hr
Izvor: grad-krk.hr
Izvor: grad-krk.hr