Poznato ime domaće hotelijerske scene preuzelo Hotele Njivice

Njivice hoteli, kamp i resort tako su od jučer postali stvar prošlosti i to stoga što odsad i službeno počinju poslovati pod jedinstvenim brendom Aminess, niz godina prisutnom na tržištu

0
414

Krčka turistička iskaznica jača je i bogatija za još jedno veliko, jako i poznato ime domaće hotelijerske scene – novigradsku tvrtku Aminess hoteli i kampovi.

Spomenuta grupacija koja predstavlja brend poznate turističke kompanije Laguna Novigrad d.d. sad je i formalno zaključila plan širenja svog poslovanja na spomenuti kvarnerski otok, konkretnije govoreći na još donedavno postojeću tvrtku Hoteli Njivice, u okrilju koje desetljećima uspješno posluje više njivičkih hotela, ali i kamp Njivice te nedavno temeljito obnovljeno i rekonstruirano i revitalizirano naselje luksuznih vila smještenih u šumi između hotela Beli Kamik i Jadran. Njivice hoteli, kamp i resort tako su od jučer postali stvar prošlosti i to stoga što odsad i službeno počinju poslovati pod jedinstvenim brendom Aminess.

Snažnija vidlljivost

Aminess Magal Hotel iliti bivši hotel Beli Kamik, Aminess Veya Hotel odnosno bivši hotel Jadran, Aminess Gaia Green Villas ili ex Marbera Flora Green Villas i Aminess Atea Camping Resort (bivši Kamp Njivice) tako su novi članovi Aminess portfelja, koji će, kažu nam predstavnici službe marketinga istarskih hotelijera, zajednički pridonijeti dodatnom rastu i razvoju u turističkom sektoru

– Iznimno nas veseli što su Njivice resort i kamp postali dio Aminess obitelji te ćemo sada imati priliku zajedno stvarati sjajne rezultate i doprinositi daljnjem razvoju Njivica i otoka Krka, istaknula je Zrinka Bokulić, predsjednica Uprave Lagune Novigrad, u čijem je vlasništvu spomenuti turistički brend Aminess. Vjerujemo da će sinergija ovih dvaju poduzeća, Aminessa i Hotela Njivice, polučiti velik uspjeh i snažniju vidljivost na tržištu. Uvjereni smo i da ćemo lijepu priču koju već godinama sa zaposlenicima i gostima stvaramo u Novigradu, Orebiću i na otoku Korčuli sad dodatno ojačati novim kolegama, u Njivicama na otoku Krku, zaključila je Bokulić.

Veze koje traju

Brend Aminess već je niz godina prisutan na tržištu, a od samog početka teži izvrsnosti u poslovanju. Vrijednosti, misija i vizija Aminess hotela i kampova sažeti su u krovnom sloganu »Veze koje traju«, prenijeli su nam predstavnici spomenute, sad i na Krku prisutne kompanije, koja će i u svojoj novoj destinaciji na području Općine Omišalj nastaviti promicati svoje korporativne vrijednosti – usmjerenost na svakog gosta te ulaganje u zaposlenike i timski rad. Aminess, treba i to reći, u svom portfelju već ima hotele Aminess Maestral s četiri zvjezdice i Aminess Laguna (tri zvjezdice), četverozvjezdane kampove Aminess Sirena i Aminess Maravea Camping Resort, koji se nalaze u gradu Novigradu, te na jednakoj kvalitativnoj razini pozicioniran hotel Aminess Lume na Korčuli odnosno Aminess Grand Azur na poluotoku Pelješcu.

Njivička tvrtka pravno i dalje posluje odvojeno

Kako nam je jučer predstavljeno iz Aminess hotela i kampova, njivička tvrtka i dalje će u odnosu na novigradske hotelijere poslovati kao zasebna kompanija. Pravno ostajemo odvojene tvrtke, a povezujemo se kroz brend, istaknuli su jučer naši sugovornici Aminessa. Doznali smo i da će se ulaskom njivičkih hotela, kampova i vila u Aminessovo jato objediniti poslovi marketinga i prodaje, ali i da će tematika budućih ulaganja u njivičke smještajne objekte, jednako kao i planiranja njihova budućeg razvojnog puta postati temom javnih predstavljanja, kako nam je rečeno – »kad za to dođe vrijeme«.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime