Umirovljenici koji nisu informatički pismeni, ne mogu do božićnice Grada Krka

Nevjerojatno je da umirovljenici s prebivalištem na području Grada Krka s navršenih 80 godina božićnicu moraju zatražiti isključivo slanjem osobnih podataka e-mailom.

0
188

Temeljem Zaključka Kolegija gradonačelnika, svim umirovljenicima s prebivalištem na području Grada Krka s navršenih 80 godina, a koji NISU članovi Udruge umirovljenika Grada Krka, Udruge umirovljenika Poljica-Šotovento ili Udruge antifašističkih boraca i antifašista otoka Krka, u povodu nadolazećih božićno-novogodišnjih blagdana, dodijelit će se božićnice u vrijednosti od 150,00 kuna.

Božićnice je potrebno zatražiti putem Odsjeka za društvene djelatnosti Grada Krka, i to isključivo slanjem osobnih podataka koji uključuju: ime i prezime, mjesto prebivališta, adresu, datum rođenja, OIB, broj osobne iskaznice i IBAN broj računa, e-mailom na: andreana.gluvakovic@grad-krk.hr. Prethodno navedeni iznos potom će se uplatiti na dostavljeni broj računa, s time da se zahtjevi zaprimaju u razdoblju od 17. do 31. prosinca 2020. godine.

Sukladno sa Zakonom o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka (NN 42/18) prikupljeni podatci koristit će se u Odsjeku za društvene djelatnosti te u Odjeku za proračun i financije isključivo u svrhu isplate božićnice na račun umirovljenika.

Ovim putem apeliramo na sve građane, ako poznaju umirovljenike s navršenih 80 godina, a da nisu članovi gore navedenih udruga, da im pomognu poslati zahtjev za božićnicu.

To što Grad Krk nema evidenciju istih, kao ni djece za darove i sl., više nema smisla komentirati.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime