Brzi antigenski testovi na Krku: Nalaz gotov za 15 minuta, plaćanje 150 kuna

0
639

Brzi antigenski testovi provode se odnedavno u svim ispostavama Doma zdravlja Primorske-goranske županije, pa tako i na Krku, Cresu-Lošinju te na Rabu.

Svi zainteresirani za spomenutu uslugu protuepidemiološke skrbi mogu se za tu vrstu testiranja prijaviti na mail: [email protected], uz obvezu navođenja svojih osobnih podataka, odnosno imena i prezimena, mjesta i adrese boravišta te broja telefona.

Po zaprimanju maila djelatnici Doma zdravlja Primorsko-goranske županije u najkraćem mogućem roku kontaktirat će s prijavljenim korisnicima spomenute usluge te će dogovoriti mjesto i točan termin testiranja.

Od mjerodavnih službi Doma zdravlja doznali smo i da će nalazi provedenog testiranja otočanima biti dostupni već nakon 15 minuta po obavljenom testu. Cijena te usluge jest 150 kuna, plativo u gotovini na mjestu testiranja.

Za provedbu testiranja pripremljeni su upitnici, i to na engleskom, njemačkom, talijanskom i slovenskom jeziku.

Dom zdravlja Primorsko-goranske županije provodi i serološki test na prisutnost antitijela na koronavirus.

Serološki test provodi se u sjedištu spomenute ustanove na adresi Krešimirova 52a u Rijeci.

Nalazi takvog testiranja, obznanjeno je na stranicama krčkih institucija koje sudjeluju i koordiniraju provedbu protuepidemioloških mjera, dostavljaju se mailom tijekom istog radnog dana.

Cijena takvog testa je 130 kuna.