ŽLU Krk nastavlja sa sjednicama skrivenim od javnosti

0
337

Kako bi spriječili prisustvovanje javnosti, u Županijskoj lučkoj upravi Krk i nadalje su odlučili održavati tzv. e-sjednice.

Premda se sve ostale sjednice (gradsko vijeće, vrtić, skupština Ponikve itd.) održavaju u živo, velika gradska vijećnica u kojoj se sjednica ŽLUK već znala održavati je na raspolaganju i nema nikakvih prepreka za njeno normalno održavanje uz pridržavanje svih epidemioloških mjera, ŽLUK je odlučio da je ipak bolje ovako, skriveno od javnosti održati 61. sjednicu (8. ožujka 2021.)

O neredu i neradu u ŽLUK već smo više puta pričali pa možemo razumjeti njihova nastojanja u skrivanju sjednica.

Ni to nije sve.
Upravno vijeće od 5 članova e-sjednicu ne održava pomoću Zoom-a, Meet-a ili nekog sličnog općeprihvaćenog i jednostavnog servisa kojima se svakodnevno već koriste svi od predškolskih uzrasta do umirovljenika. Ne. Sjednice se održavaju tako da članovi za navedene točke pošalju e-mail s odgovorima ZA, PROTIV ili SUZDRŽAN. Nema pitanja, nema pojašnjenja, nema rasprave.

Podnošenje zahtjeva za dodjelu stalnog veza u komunalnom dijelu luka Omišalj i stara Baška možete pronaći sljedećim poveznicama:

https://www.zluk.hr/zahtjev-za-komunalni-vez

OMIŠALJ: https://www.zluk.hr/objava/podnosenje-zahtjeva-za-dodjelu-stalnog-veza-u-komunalnom-dijelu-luke-omisalj
STARA BAŠKA : https://www.zluk.hr/objava/podnosenje-zahtjeva-za-dodjelu-stalnog-veza-u-komunalnom-dijelu-luke-stara-baska

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime