Od 29. ožujka sustav odvoza otpada Od vrata do vrata uvodi se u mjestima Linardići, Milohnići i Brzac

0
86

Iz Komunalnog društva Ponikve eko otok Krk d.o.o. poručuju kako odvoz otpada sukladno novom rasporedu sustava Od vrata do vrata u naseljima LinardićiMilohnići i Brzac započinje u ponedjeljak, 29. ožujka 2021., s time da će se svi javni setovi kanti početi uklanjati u ponedjeljak, 12. travnja 2021. godine.

Konkretan raspored odvoza otpada predstavljen je u brošuri Od vrata do vrata koju su svi budući korisnici sustava dobili prilikom podijele kanti, a koja se može preuzeti s internetskih stranica Ponikvi eko otok Krk: Raspored odvoza otpada ili podignuti u sjedištu društva smještenom na adresi Vršanska 14 u gradu Krku, odnosno krčkom reciklažnom dvorištu lociranom na izlazu iz grada Krka prema naselju Vrh.

Odvoz otpada prema novom rasporedu vršit će se za svih pet kanti, i to kako slijedi:

  • smeđa kanta: biorazgradivi kuhinjski i vrtni otpad,
  • žuta kanta: sve vrste plastične i metalne ambalaže,
  • plava kanta: sve vrste papirne i kartonske ambalaže,
  • siva kanta: samo ambalažno staklo,
  • zelena kanta: samo onaj otpad koji se ne može reciklirati.

Sve informacije o novom sustavu odvoza otpada mogu se svakodnevno, od 00.00 – 24.00 sata, dobiti putem info telefona Ponikava 051/654-666, kao i putem službenih internetskih stranicama i profila na društvenim mrežama: ekootokkrk.hrponikve.hrfacebook.com/ponikvekrk ili twitter.com/ponikvekrk.

Prilozi: 
Obavijest [.pdf]
Raspored odvoza otpada za 2021. [.pdf]

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime