Uz prijetnju pištoljem opljačkao automat klub na Krku i benzinsku u Rijeci. Ima tek 18 godina

Oštećene su tvrtke sa sjedištem na području Osijeka, Dugopolja i Zagreba, a sveukupna materijalna šteta cijeni se na više desetaka tisuća kuna

0
595

Vrlo brzo pronađen je mladić koji je prije nekoliko dana opljačkao djelatnika automat kluba na Krku, a krim-obradom je otkriveno kako stoji i iza razbojništva benzinske crpke u Rijeci.

Prema priopćenju iz PU primorsko-goranske, u suradnji policijskih službenika Policijske postaje Krk i Druge policijske postaje Rijeka provedeno je krim istraživanje nad 18-godišnjakom zbog sumnje u dva kaznena djela razbojništva.

Osumnjičenog je krčka policija pronašla dan nakon što je 25. ožujka uz prijetnju oružjem prema zaposleniku automat kluba na području Krka otuđio novac. Također je utvrđeno kako je istovrsno kazneno djelo počinio 14. ožujka nad djelatnicima benzinske postaje na području Vežice.

U sklopu kriminalističkog istraživanja pronađeni su i oduzeti predmeti korišteni za počinjenje kaznenih djela. Oštećene su tvrtke sa sjedištem na području Osijeka, Dugopolja i Zagreba, a sveukupna materijalna šteta cijeni se na više desetaka tisuća kuna.