Ekskluzivno: Tomo Horvatinčić kandidat za gradonačelnika Krka

Kako doznajemo, Horvatinčićev plan je nastavak s dosadašnjim načinom vođenja grada jer mu u potpunosti odgovara, osim što mu smeta što je već praktično "domaći" ovdje, a nikako da dobije vez u uvali Sv. Fuska

0
571

Informacija koja se dugo prenosi po gradskim kuloarima, konačno nam je i neslužbeno potvrđena. Tomo Horvatinčić, naš poznati poduzetnik i pomorac, ozbiljno razmišlja o kandidaturi za gradonačelnika Krka na predstojećim izborima.

Navodno ga je oduševila sinkopa kod velike većine gradskih vijećnika prilikom dizanja ruku kod svakog glasovanja te smatra da bi se ovdje vrlo brzo udomaćio.

Budući da mu odgovara dosadašnja gradska politika, plan i program je daljnje maksimalno zauzimanje za tajne i netransparentne sjednice tijela javne vlasti, a u svrhu svih mogućih pogodovanja.

Glavno predizborno obećanje, uz golf teren u svakom gradskom naselju, je zapošljavanje članova vlastite obitelji u gradskoj upravi i tvrtkama.

Kako saznajemo, odlučio je baciti rukavicu dosadašnjem gradonačelniku jer mu nije sredio da dobije vez u uvali Sv. Fuska, a ovdje je već kao domaći.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime