Odricanje od odgovornosti

Izjava o odricanju od odgovornosti

KRKdanas / Visit Krk j.d.o.o. (u daljnjem tekstu: KRKdanas) ne može jamčiti da će materijali sadržani na ovoj stranici biti uvijek pregledni ili bez pogreške, da će oštećenja biti ispravljena ili da su ova web stranica ili poslužitelj/server koji je čini dostupnom bez virusa i/ili potpuno funkcionalni, točni i pouzdani.

Informacije na ovoj stranici su isključivo informativne prirode. Iako je sadržaj web stranice u domeni KRKdanas kao i ažuriranje i točnost prikazanih informacija, ne dajemo izjave ili jamstva (izravna i neizravna) o potpunosti, točnosti, pouzdanosti, podobnosti ili dostupnosti sadržaja na web stranici koji se odnose na informacije, proizvode, usluge, grafiku. Bilo kakvo oslanjanje na informacije na web stranici je strogo na vlastiti rizik.

Ni u kojem slučaju KRKdanas neće biti odgovoran za bilo kakav gubitak ili štetu, uključujući, bez ograničenja, neizravni ili posljedični gubitak ili štetu, koja može proizaći iz korištenja ili gubitka podataka u vezi s korištenjem ove web stranice.

Dodatno, KRKdanas se odriče svake odgovornosti proizašle iz manipulacija računalnim sustavom korisnika interneta od strane neovlaštenih osoba. U tom kontekstu, izričito upozoravamo na opasnosti od računalnih virusa i mogućnosti ciljanih napada od strane hakera.

Neke poveznice na ovoj web stranici vode na web stranice trećih osoba. Te web stranice nisu ni u kojem obliku pod nadzorom KRKdanas-a. Iz tog se razloga KRKdanas se odriče svake odgovornosti za ispravnost, potpunost i zakonitost sadržaja tih web stranica i mogućih ponuda ili usluga koje se nude putem tih web stranica.

Kada koristite internet, trebali biste osigurati odgovarajuću zaštitu od virusa i drugih sigurnosnih rješenja.

Preporučujemo da pokrenete protuvirusni program prilikom preuzimanja bilo kakvih materijala s interneta. KRKdanas ne može prihvatiti odgovornost za bilo kakav gubitak, ometanje ili oštećenje vaših podataka ili vašeg računalnog sustava koji se može pojaviti pri preuzimanju ili postavljanju podataka na ovoj web stranici. Svim korisnicima ove web stranice strogo je zabranjeno bilo kakvo ubacivanje virusa ili drugih materijala koji su zlonamjerni ili tehnološki štetni.